Waktu Umumkan Kehamilan Anda

Siapa sahaja yang tak excited bila disahkan hamil, betul tak? Tapi kena ingat, kita perlu berpada-pada nak berkongsi kegembiraan lagi-lagi zaman sekarang. Pendapat anda, bila waktu yang sesuai nak umum kehamilan?

Waktu Umumkan Kehamilan Anda
29 Các câu trả lời

Dah 5bulan nak masuk 6 baru berani bagitahu orang. Sebab anak first gugur, family mertua tak bagi cete dengan orang, takut terkena penyakit mata.

Plih utk umum lps kndungan dh 5 6 bln ...Supaya xmnjdi ftnah kmdian hri sbb dduk kwsn kg..sbb nikah mse pkp xblh buat knduri lgsung...

Sy bg tau fmly ja.. Lepas lahir baru letak Di fb.. Semua terkejut 🤣🤣 taw2 umum slamt mlhirkan ank... Sekian2...

Sebulan lebih dah inform member2 rapat & family rapat. Tapi masa 6 bulan baru inform untuk public

saya bgtau family sye n family suami shje..dpn mil plk bgtau sedara mara yg lain..🤭

saya umumkan.bila sudh doa selamat ,minta kwn² doakan semoga semuanya baik

kalau sy x umum..sume org skeliling y akn perasan sendiri perubahan pd sy.

ada ke IBU2 ada masalah gdm? apa yg boleh mkn dan apa yg x boleh mkn...

bgitau fmily sndry n fmily husband shja...x pamer kat fb or ig...

bagitahu family je. jiran2 tahu pon sbb nampak perut 😅