selesema ketika mengandung

Siapa pernah selesema ketika mengandung.. bahaya tak? Sbb sya xberani nak makan ubat apa2.. Saya dah 28w...

11 Các câu trả lời

Biasanya doc bg ubt yg selamat utk ibu mengandung makan. Jika biar batuk selsema berterusan lg bahaya tau mommy. Cuba try makan buah oren sunquick or jambu batu. Sbb kaya dgn vitamin c. Biasa sy mkn vitamin c, batuk berjaya hilang. Apapun dapatkan nasihat dari doc ya. 😊

Sama lah situasi sy ngn dear skang.sok sek ngn batuk nya lagi.stdby towel kecik je lah..esk g kk nk mintak ubt lah..sy minum air panas suam2 tu je lah skang ni.xberani nk mkn ubt batuk n selesema.😣

5y trước

Batuk smpai luka tekak..bdarah2 cpat2 g minum air panas suam😅.ari ni boleh lh mintk ubt.lau x kong2 kang je

Sy dr awal tau prgnant smp skrg xbaik2 selsema sis..😆sblm ni ok je cpt baik..ni xbaik2..xmkn ubat apa pn..cme mkn vtmin c n buah2an je..tp tula..xbaik2..

Jupe doctor akn bg ubat yg sesuai..sy pn demam selsema ni..doc bg ubat yg suai dgn ibu hamil..klu xmkn ubat lg kuat demam..

Sya pun sma sis. Smlm jumpa doc dia bgi ubat selsema. Lebih baik jumpa doc dlu sbelum consume apa2 ubat

sy kalau selsema atau demam masa hamil mmg tak berani makan ubat...buat cara alami je

klu sya ksh biar sja..sbab x jga bolh mkn ubt smbrng klu hmil.

Sy jumpa doc n doc bg ubat yg ssuai

Saya amalkn vit c & lemon panas je

Hot honey lemon.