Mimpii

Siapa pernah mimpi keguguran? Sy banyak kali mimpi keguguran dan sy risau kalau jadi kenyataan... adakah hanya mainan tidur atau apa ye? Hmmm

1 Trả lời

Time preggy ni memang akan mimpi bukan2. Sy pernah mimpi ada orang tua amik baby sy dlm perut. Tahu2 perut kosong. Macam2 la mimpi. Suami pun pernah mimpi. Tapi takde ape la sis. Memang normal. Banyakkan baca doa dan surah sebelum tido. Pasang ayat2 al quran pun boleh.

7mo trước

yup bykkan baca quran