Luka pangkal rahim

Siapa pernah kena macam saya? Dah 33week3days tiba2 keluar spotting fresh blood? Alhamdulillah lepas je keluar darah ni saya terus ke PAC. Doc cek guna muncung itik and dpt tahu pangkal rahim saya luka. Alhamdulillah bukan disebabkan uri sbb uri mmg dah dkt atas, bukaan jalan pun belum terbuka. Baby semua okay normal. Doakan saya dan baby😭 moga baby nak keluar pada waktu yg tepat. Mommies yg ada keluar darah pls2 go PAC terus! Jgn tangguh, dalaman kita taktahu. Saya pun x sure apa punca boleh luka sbb dahlama x bersama suami. Ada sesiapa tahu ke punca pangkal rahim luka disebabkan apa? #ingintahu #firstbaby #

Luka pangkal rahim
6 Các câu trả lời

saya pun sama . baru2 ni warded , doc ckp luka dkt pangkal rahim jugak . doc ckp sbb hormon jee jadi mcm tu .