Assalamualaikum,

Siapa pernah kena cs, mmg sakit sngat ke? 🥺 Ni anak ke 3 dh, tapi semua normal, ni kena cs sbb bby songsang, khamis ni nak masuk wad dh sbb nak try ecv dlu, kalau tak berjaya terus proceed cs 😔, apa korang rasa masa kena cs ya? #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

tak sakit masa prosedur sbb dibius. dktr bius ada kt sblh pantau kita, boleh menyembang dgn dia. cuma lps habis bius tu bergantung..pnglmn sy alhamdulillah blh bangun urus diri pi bersih bdn, urus bby kt wad.

8mo trước

sy tak pasti sbb sy rasa selesa, mamai2 mungkin effect bius. tapi dlm bilik ot mmg sejuk...nk elak sebarang bakteria masa prosedur. tang jarum tu xdan nk perasan..sbb sy tgh contraction kuat..lps hbis contraction cpt2 suruh dktr bius cucuk. tau2 rasa kebas belah bawah bdn.

Saya sulung cs. Tak sakit sis. Kuat semangat je tak rasa apa. Tau tau diorg jerit je “baby out bby out”