baby gerak

Hi mommies! nak tanya, berapa weeks ye nak rase pergerakan baby? saya dah 16weeks tapi macam takda rase gerakan. Tapi kadang rase macam ade butterfly dalam perut. itu ke pergerakan baby? sorry tanya macam ni. First time ibu😉

6 Các câu trả lời

Bese 1st time mum ase gerakan baby 20weeks ke atas.. tp mcm sy 1st time mum 16weeks dh ase gerakan baby.. 17weeks kick dh kuat.. lain org lain rezekinye.. sis try sllu usap pegang perut nt sis akan fhm pergerakan baby mcm mne..

Hi, kita sama 16 weeks. Tp ini 2nd pregnancy kte... normal awk blm rasa lg. Org kata 1st pregnancy lmbt skit rasa pergerakan. Sy dlu 22w baru rasa. Now 16w pun blm rasa lg...

Samalah i pun week 16 and rasa macam ada butterfly/pulses kat perut. Dr kata tu gerakan baby lah tuu. Nanti week 20 baru akan rasa lagi kuat

Saya 22weeks baru betul betul rasa, sebelum ni rasa jugak tapi macam angin je tapi sekarang siap gerak perut

itu gerakan baby la Tu ..sy pn 16w sec pregnancy..tapi Rasa macam kena jentik2 halus d kwasan Rahim Tu🤭

Based on my experience . Throughout all my 4 pregnancies, semuanya after 20weeks