gusi bengkak

siapa pernah alami gusi bengkak. ubat apa yang boleh kita amek ye???

2 Các câu trả lời

saya pernah sis.. gusi bengkak kt area geraham. last² kena cabut gigi. sebab doc check akar gigi dah mati. thats why gusi jadi bengkak even before tu dah buat scaling. better sis pergi jmpe doc. tp make sure sis dah 13-24weeks. time ni doc & nurse kk pon syor kn utk buat pemeriksaan gigi.

5y trước

ooo if cmtu, try kumur² air garam sis..

Jgn mkn minum yg pns2. Minum air sejuk. Minum air jambu merah. Elok utk gusi. But still kena gi klinik jgk.