Pregnant ke tak

Hi siapa pernah ada pengalaman sbulan buat upt. Smua result positif Tapi samar2 . Bila tnya dktor pakar dia kata saya tak mengandung. Tu mcm kandungan kimia saje. Sbb dktor tu kata dalam badan kita ni ada hormon dia mcm pregnant Tapi tak pregnant pun sbnrnya. Cmtu lah. Saya pun dh konfius mcm mna. Klau buat upt 2 3 hari positif Lpastu negatif saya tau lh tu mcm kandungan kimia. Tapi Kalau dh sbulan buat upt msih positif, Tapi sbnrnya x pregnant pun. Tu saya pelik 😂

12 Các câu trả lời

Result ultrasound? Ada check HCG x?

2y trước

Buat scan biasa xnmpk ape2. Dktor tu sruh cri klinik lain buat tvs. Cek HCG yg trbaru ni xda lagi.