Induce Drip

Siapa pernah ada pengalaman induce drip..mmg after bersalin kdg2 terasa sakit lgi kt rahim ? Atau mmg normal kdg mcm terasa contraction ..sbb masa ank first dulu biasa sy cuma rse denyut2 je ..

3 Các câu trả lời

saya masa ank 1 dan 2 tak kena rengat. time ank no 3 baru kena rengat. fuh sakit ya 😆😆. after bertunku and keluar darah mcm ketul baru lega 😭

6mo trước

tu laa ..darah ketul belum kluar ..tekan rahim pon msih rse keras ..sakit btul bila sakit nye dtg🥹

rengat rasanya tu, guna tungku la panas2 suam tu lega sikit. tp utk confirmkan blh tanya nurse

6mo trước

tu la .. ramai kata rengat..sy google pon mcm ye..sakit mcm contraction..hosp pon ada bgi panadol tahan sakit ..tpi mkn pon mcm tk function je😂

brp ari dah bersalin..myb tu Rahim tgh mengecut or org panggil rengat

6mo trước

betul tu. rasa contraction after deliver panggil rengat. normally hospital akan bg pain killer pls mention to nurse ya apa yg u rasa