Contraction palsu

Assalamualaikum . Due sy 21/09 , skrng sakit pinggang , xingt mcm mna rsa contraction . Sy xprnh natural contrction , yg dulu contraction lpas induce drip . Lpas 5 mnit msuk drip tu trus sakit kuatt sgt ii . Yg sy rsa skrng ni sengal ii pinggang je . Ke sbb bnyk brjln ? Kaki pun sembap sbb kuat jln . Bhagian perut depan xde rsa skit lg .

1 Trả lời

If it hurts for every 5 minutes and last for 1 minute then you are probably having contractions