Minum air gula kali ke tiga

Hi. Siapa permah kena minum air gula kali ke tiga waktu 30 weeks ke atas sebab berat naik mendadak?

4 Các câu trả lời

sy check up swasta. hari tu berat naik mendadak tpi doktor suruh monitor bp dgn urine je. nasib sekli je mnum air gula masa 13w. kali kedua patutnya 28w tpi sebab warded😅 skrg dh f/up dgn kk, nurse ckp takperlu minum air gula dh. nasib baik laa.. hahahahahah

saya 4x kena minum air gula. . yg ketiga tu tu valid bacaan dia sebab rendah sangat result dia 2 je.. repeat minum kali ke4 alhamdulilah ok.. sekarang kena cek bp 2 hari sekali sampai la due sebab berat naik..

Saya dua kali je tapi makan nak dekat bersalin makin naik berat , seminggu 1kg naik hahaha . Setiap kali checkup mesti doc bising pasal berat 🤣

I almost kena. tp sbb dh 37w so dktr kata xperlu.