Alahan......................................................................................

Siapa penah alahan muntah smpai keluar darah...mcm mana nk atasi ...smpai trauma nk makan apa2 lgi😔😣#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Ni mungkin sampai tekak dh luka. Mak sy dulu mcm ni, kena warded sbb kira alahan plg teruk tu, tk igt nama penuh. Kena check dgn doktor bg doktor nilai

hyperemesis gravidarum. sy alami alahan ni. terus ke hospital sis. jgn biarkan.