Mamariam 2 Botol RM100 FREE POS SM

Siapa nk boleh terus klik link ws www.wasap.my/60124147966/mamariam . Tolong lah mummies yg xberapa serius tu jgn dok gatai tgn dok pm NAK NAK NAK. Kita simpan utk awak dh ckp nk bank in sekian2 tarikh lepas tu boleh ckp xde duit lg lah ape lah. Kesian org yg btl2 nak. Sbb simpan kt awak org lain xdpt. ?

2 Các câu trả lời

Jus ni utk apa ye?

4y trước

Awal dulu sy minum utk hb dgn kurangkan loya.. Alhamdulillah sesuai dgn badan.. Sembelit pun xde.. Skg ni dh tgu masa nk meletup je.. So nk let go 2 botol yg xbukak lg ni..