Minum Air Gula

Esok ada checkup dan minum air gula, first time nak minum ni, malam ni dh start puasa... alahan makin teruk bukan makin kurang, makan je muntah, makan je muntah, jgnlah minum air gula esok muntah kt klinik depan nurse, blkg nurse nak muntah, muntahlah... hahaha.. kang muntah depan nurse mahu kena telan lagi air gula...

2 Các câu trả lời

Nurse kt sini tnya msh ade alahan, klu ade alahan mmg diorg xbg mnm air gula, tkt mnth, Sblm mnm air gula 4.1 Slps 4.4 nk dpt kprsn mmg lme nk dkt 5 bln bru dpt tahu

5y trước

Mkn nasi sekali je itupn mkn tgh hari jee lps 2 bnyk min buah epal hijau dgn jambu batu

Kalau muntah kena bgtau sis.. 8least nanti kta tau result.. Takut effect apa2 kat bby kalau result x cun.. Positif jer.. Air gula x steruk yg org slalu bgtau..

5y trước

Okay... terima kasih... sbb sy dh sangkut checkup je mesti cek kencing ada glucose sbb sy sblum check up sy dh sarapan... ni jadi takut, andai kata betul lah ada kencing manis... susah sy