Makanan pantang

Siapa masa pantang makan pizza n burger. Bole makan tak time pantang da nak abis. Dah Sebulan.

1 Trả lời

mcm sy dlu pantang 100 hari husband xbg sy makan smua tu ...tp pape pn depend pd individu .mcmne dia berpantang..mcm sy ais n air sejuk pun xminum ms tu .trmsuk fast food.. lepas dh lama tu baru husband bagi .sebab teringin sangat2.. tp amik ms lm juga dalam 8 bulan baru dapat makan n approval husband😅mg dpmudahkan segalanya..aamiin