Kencing Manis Ketika Hamil

Siapa masa hamil adw kencing manis.

21 Các câu trả lời

Gdm on diet..lekat masa mnum air gula 28weeks..bsp 4x sehari..tp bby xmau keluar masa due date..kna serah diri..induce 3x..bru bukak 4cm..last2 kna czer..hehe..skrg ni bby dh 5bln..alhamdulillah gdm hilang lps bersalin

Klau gdm on diet jaga betul2 pemakanan, klau tak,bila start kena ambik insulin lagi banyak hal 😂😂

Sy kene kencing manis sis. Every 2 week kene ulang alik klinik kk🤦‍♀️🤦‍♀️

2nd time minum air gula detect gdm on diet. Pregnant in 28 weeks time tu. Just kawal pemakanan.

Gdm on insulin dah. Malam ni baru start cucuk sendiri dekat rumah. Semoga dipermudahkan

Saya.. gdm on diet control.. ni kali ke2 kena.. pertama masa kandungan 3, anak k2..

Saya GDM on diet 18/7 ni dah kene serah diri kat HKL.. 39 week 3 Day sekarang ni..

sy 26 weeks hrni.dpt call dr kk sangkut gdm.hari ni first buat bsp.

gdm insulin dah 😴 bertabah lah 9weeks lg kena serah diri

Saya memang kecing manis 3 tahun dha tapi sekarang hamil