Scan Scan Scan

Siapa macam saya? Tiap tiap minggu mesti rasa macam nak pergi Klinik untuk scan baby😂 Rasa ingin tahu baby dalam perut tu okay ke tak, jantung okay ke tak😅 Kalau shopee ada jual mesin scan confirm saya beli. Nasib baik setiap hari berjaya kawal nafsu untuk tak pergi klinik untuk scan, sanggup tahan sampai next appointment. #anakfirst .

18 Các câu trả lời

Kalau nak puas hati.. pergi detail scan. Sana nanti doc check segalanya terperinci. Panjang tulang, sumbing ke tak ke semua pun dia check. Pastu dah kurang lahh rasa nak scan selalu tuuu

Sama🤭. Saya buat sebulan skli. Ayh nya smgt nk jumpa ank. Bila dpt gji je msti ajak scan. 😂 Rezeki mse 15w nampak jantina. Lps dh taw jantina kurang siket rase nk scan😅

sy yg first tk . sbb kami susah masa tu . masa 2nd sllu scan sbb high risk . sllu g o&g hospital utk scan . skrg ni menahan je dr scan . 😂

nanti dah scan boleh slow2 beli barang baby.. saya ada checklist barang newborn yang saya beli utk baby sy😁 https://youtu.be/aWgshUzc9J8

Yesss sama. First baby mmg mcmni ke ek, hehe. Kdg tu time baby tgh aktif sgt2 rasa mcm nk jee gi scan tgok ape yg dia tgh buat. Heheh

normal sis.saya yang mengandung kali ke3 pun tetap rasa perasaan yang sama,disebabkan jarak anak2 jauh 🤭

itu laa kn, kle scan baby kjp 2 pun x elok jgk kn , sy scan baby buln 10 1/10 nk tgok jantin sbb besday sumai

Saya scan swasta 2kli je first dpt tahu pregnant and details scan..rasa mmg normal nk thu apa dia wat😅

sya first scan dkt swasta je masa 8week..buka buku doc x scan pon..skrng nk msuk 15 week dh..

sy biasa2 je.. suami yg klu blh nk scan ttiap mggu. sy tggu sebuln sekali klu kk xscan