Scan Scan Scan

Siapa macam saya? Tiap tiap minggu mesti rasa macam nak pergi Klinik untuk scan baby😂 Rasa ingin tahu baby dalam perut tu okay ke tak, jantung okay ke tak😅 Kalau shopee ada jual mesin scan confirm saya beli. Nasib baik setiap hari berjaya kawal nafsu untuk tak pergi klinik untuk scan, sanggup tahan sampai next appointment. #anakfirst .

18 Các câu trả lời

samalah rasa nak scan tiap2 mnggu. tp sebab covid ni sy pon mls nk g klinik selalu.

sama lah .. rasa macam nak je scan sehari waktu .. nak tengok keadaan baby nii ...

Saya tak pernah lagi scan dkt kk saya check-up. Tak ada gambar. Skrg nk masuk 18w.

normal je tu biasa la kita risau,klau sis mampu boleh je g swasta scan..

sama laa sy pun. hihihi smpai suami kata sabarrr. hahah

shopee ada jual cek jantung baby dlm perut jer..

saya la tu... husband slalu tnye da scan ke..

normal