Hari dah 39minggu 2 hari tapi masih belum ada tandaii nak bersalin due date 29.5..

Siapa kt sni sama..

2 Các câu trả lời

saya due 31/5. sama mcm awak. takde tanda lagi. tapi saya dah start rasa terlampau penat. balik kerja rasa dah x larat sgt2. plus heartburn makin teruk. selera makan pon dah berkurang. saya plan nak start cuti exactly pada 40 weeks.

1y trước

oh yeke. alamak. harap2 baby keluar soon. saya 31/5 ni still ada appointment kk. nanti doktor akan decide nak buat apa huhu. awak ada masalah apa2 ke yg menyebabkan 30hb kena admit?

Sekrang brp week dh