Baby twins

siapa kt sini pregnt twins, tp tiba2 twins mngecil. tp jntung masih ada, bby twins sy ikot dh 11w3d , tp tdi checkup dgn dktr , scan bby jd 8w3day. due yg dri 6/4/2025 terus jarak 28/4/2025 , siapa ad pengalaman mcmni . lg 2mnggu jmpa pakar o&g , harap sgt . ad berita yg baik🥹

1 Trả lời

sblm ni scan bila? brp w masa tu

5h trước

sblom ni 9w 2d. bila smpai trikh jmpa dktr utk repeat scan . ikotkn dh 11w 3d . tp bila scan dpt bby no 1 8w3d ..bby no 2 8w1d