Tak berani

Siapa kat sini preg ALN pergi buka buku pink kat kk. Mcm mna awk bagi tahu nurse ? Sya dah perg td dia bgi appoinmnt ja. Lpas suruh bawak salinan ic sya dan psangan dan sijil nikah. Tap sya xde 2 bnda tuh. Macm mna nk bgithu. ? kang nangis depan kaunter tuh ? pliss

1 Trả lời

Jangan sedih.. Benda dah jadi. Semoga awak dipermudahkan urusan dan kuat. Bagitahu je jujur. Biasa mereka akan bagitahu steps seterusnya. Ikut je kata mereka. Atau awak boleh search dekat apps asianparent ni, tentang buku pink, ALN & sbgnya. Banyak info