Gdm & hb low

Siapa kat sini bersalin ada gdm & hb low. Boleh bersalin normal ke kalau ada dua2 tu ? sy nak sangat bersalin secara normal. Hb sy susah sangat nak naik dari firt cekup sampai la 27week 9.5 je tambah plk ada gdm diet control ?

2 Các câu trả lời

sy pn sma mcm sis..ada gdm..tp hb sy ok..cuba mkn iberet..dan kurg kn pngambilan kafien..insyaAllah. .makan iberet 1@2jam sblm srpn..

bergantung pd condition jugk sis. kalau doc rse sis fit to give birth secara normal, then, should be no problem