Scan nampak kantung sahaja

Siapa kat sini ada mslh sama mcm saya?? Scan 7 week tapi nampak kantung sahaja?? Normal x ek?? Ssh hati betul.. ? Rasa period kira betul dah.. #anakfirst

2 Các câu trả lời

Kes sama mcm sy. 1st pregnancy, 1st time scan 6w 6d tp nampak kantung sahaja. Doc sruh repeat scan lps 3 minggu, wkend ni klau ikutkan. Mula2 down & emo sgt2 haha. Tp bila ramai nasihat ckp awal lg nk nmpk sikit2 semangat naik semula. Xsbr nk tggu scan kedua 🤗

5y trước

Tp doc xde ckp pulak nk kena cuci ke ape. Cuma dia ckp klau dlm masa 3 minggu nk tggu scan kedua ade pendarahan/sakit perut teruk kena terus g hospital refer as emergency case. Jgn g klinik

Sme mcm sye time ank 1st dlu..scan tp kantung jer..ble tnye doc kt normal...