Thyroids Test

Siapa ibu2 yg mengandung dekat sini ada pengalaman kena buat thyroid test semasa check up , lepas tu result nya menunjukkan bacaan tidak elok? Apa korang buat? Bahaya ke untuk baby dalam kandungan bila ibu ada thyroid semasa mengandung?

2 Các câu trả lời

Ade 2 jnis..1 bhya 1 x...tggok pd dktor...ank ke 4 saya dlu saya kena tairod ezim...tu bhya utk bby. So die bg mkn ubt..tairod spruh je...los bslin xde..pmbwkkn je...xtau la tairod yg lain

Mg dpmudahkn sgala urusn sis..aamiin...