posterior myoma

siapa ibu2 kat sini yg pernah mengalami myoma@fibroid masa kehamilan? cerita sikit pengalaman.. and how to manange this risk... im very worry about this..

1 Trả lời

Sya. Fundal fibriod. But x kacau baby. Sebab fibroid bkn dlm rahim. Size fibroid boleh kekal @ membesar.sebab tu ada Follow up dgn o&g...

5y trước

Fibriod kan semua wanita ada. Beza aktif n x aktif. Lg bila prgnt ada fibriod yg akan aktif/bangun... Nnt lepas bersalin fibriod perlahan jadi kecut...