Gender baby Ogos 2024

Siapa geng EDD Ogos, dah tahu gender ke? Meh la share sini 😂

42 Các câu trả lời

alhmdulillah pi detail scan mggu lepas tau da dr cakap geng kakak dia jugak. so kita pon santai2 x beli brg pape lg tp kt shopee da banyak add to cart brg2 bby

6mo trước

Wahhh girl!! Congrats!! Asalkan sihat bby betul x hehe

sy bt nipt test masa 14 weeks dgn blood test, sex female. xda doctor bt scan2 gender sbb depend dgn nipt jk 🤣 nk jg rs scan gender even dh tau 😄🤣

17w Hari tu scan kat swasta.. Dr kata Girl harap2 lh girl sbb dua org Abg dia... ni lps raya seminggu nak scan balik confirmkan sbb nak beli baju 😁😁

Belum scan . Tunggu 24week hehe.. time ank first scan 24w Dr cakap skali ja girl kluar girl.. harap 2nd dpt boy tapi memana tak kesah janji sihat 🥰🥰

Alhamdulillah boy. in shaa Allah.. Clear sgt dia tunjuk masa detail scan 😅 Anak first so tak kisah sgt asalkan baby sihat 🥹 🤲🏼

time 17w scan kat Swasta.. baby girl... harap2 lh... tapi nnt nak repeat scan seminggu lepas raya nak confirm balik 😁... Edd ogos juga

Sy scan dkt swasta haritu sonographer tu ckp girl. Tp scan dkt kk Dr ckp tak nampak lg. Hrp betul la yg keluar tu girl hehe

Sy scan dkt swasta bby malu2 xbg tunjuk.. td scan dkt kk kta kecik lagi blm blh confirm… sy 1st bby..

doc scan kata 22mggu tak nampak lagi, kene 28mggu saya rasa doc tu saja nk bgthu mcm tu sbb tanak sy excited

4mo trước

sama doc ckp gitu gk..blh brubah gender lg..28w klau btol gender bby

kalau scan bwh 28w mesti rmai girl kan huhu..gender blh brubah lg..doc gitau nk betul pasti tggu 28w scan..

4mo trước

betul ke sebab haritu saya detail scan masa 25weeks nampak burger sign and doc ckp 99% memang girl hm tapi saya nak boy