Gender baby Ogos 2024

Siapa geng EDD Ogos, dah tahu gender ke? Meh la share sini 😂

42 Các câu trả lời

Scan 21minggu docter cakap gender girl. Anak pertama boy Kedua girl Ketiga girl jugaa (kemungkinan)

6mo trước

Mgkin bulan ogos ni bby girl ramai kot ek hahaha

scan swasta 18week boy, tp niari scan blik mntau tukar jantina pigi girl 😂😂 22week

saya scan baby asyik sorok je jadi sampai skrg masih tak dapat tau gender baby 😅

Sama ogos tapi kalau doctor bagi due sampai tarikh di bagi 2 tarikh sebab apa ya ?

saya pun check kat kk ngn klinik swasta dua dua ckp perempuan . eh ramai nya gang hahaha

6mo trước

Kannn mcm ramai je girl bln ogos haha

smlm sy scan dkt kk..bby girl..hrp btul la girl.. sebab anak dah 2 org boy 😊

GIRL!! Excited dah sis.. EDD Ogos dah standby barang apa untuk lepas bersalin?

14minggu dah nmpk gender..esok nk try lg tnya doktor..scan dan minum gula😥

sy scan baby malu nk tunjuk. tk nmpk gender apa. saja nk bg suprise kot😌

Sy da scan 20 weeks kat swasta dan bby bg show dgn jenis.. bby girl…