boy @ girl

siapa due bulan 12 nih ? korang dah tahu gender baby korang ke ? Jom share ? #due14dis2019

47 Các câu trả lời

Due 15/12 tpi blom tau jantina. Haritu scan bby xkasi tau. Dia kasi ttup. Jdi xnmpak. Mau bikin surprise la tu..😘😁

13/12 baby girl. Baju pun siap shoping dah smua. tkut nnti perut besr tak larat jalan. skrg pun dhbrsa lenguh kaki.. :)

sy 18/12 baby boy. br hrni nmpk jantina baby. ank yg ketiga. ank no.1 no.2 boy gak. belum Ada rezki lg dpt girl

15/12/2019 .. Gender doc kata nampak girl tapi tak jelas .. Nanti scan lagi sekali .. Huhu hope boy laa

sy due 15/12..scan msa 18w doc ckp mcm bby boy tp bharap sgt klu blh nk bby girl 😂😂

Sy due 15/12 Belum tau gender lg, scan kk pun doc senyap, next month bru scan swasta..

Hamboii agak2 ler Bru 2bulan lebih, mne tahu Nye gender bby, sy due inshallah 25/12✌️

3y trước

Owh ye ke.. alamakkk maaf ye, sy Bru update tu yg lme ketinggalan,

hahaha awl sgt nk tau. sy bln 25/11 due. lg 6week bru blh scan gender 😂😂

Smla tarikh due kita sis...tp sy blm scan baby lg sbb nak suprise...😊

12.12...belum scan..tak tau baby ape..I nak boy...rezeki allah