36weeks 5days , due 02/03/20

Siapa due same dgan sye tpy dhaaa bersalin ?

6 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan. Saya due 25/3. Tapi nak kena czer tuk kali ke3. Kena czer awal 2mgg dari tarikh due.

Saya dulu 35 weeks dah bersalin normal. Semoga urusan awak dipermudahkan.

5y trước

Terimakasih , sye harinie 38w semoga dipermudahkan segalanyaa 😊

wahh awalnya. congrats sis.. saya 35w 2d.. due 17.3 masih menunggu hari.

5y trước

Hahahax , sye x bersalin lagy harinie 37w5d , masih menunggu bby kluor jgak nieee..

Saya.. ptt due 1.3.2020.. 3 hb feb suda bersalin.baby 36 weeks

5y trước

Sy bersalin tarikh niee 😂

Smoga urusan awk dprmudahkan

Sy 3.3