38minggu 5hari

Siapa di sini mommy due 06/03 yg dah bersalin..

13 Các câu trả lời

hari ni saya dh masok 39minggu, terasa sakit di celah kakang bila berjalan dan duduk.. baby pom aktif bergerak dn mendedang, kadang2 terasa ngiru di bahagia ari2

2y trước

amin...

sy due 10/3 tp dh brslin 19/2 (37w 2d) hri tu sbb ktuban dh turun..skrg hri ke 10 brpntang..smoga diprmudhkan sgala urusan buat awk utk mlhirkan bayi nnt..Aaminn

2y trước

insyallah semoga dipermudahkan.. selamat berpantang☺️

Sy due 11hb mac 2023.tapi dh bersalin 12hb Feb aritu. 36week 1day sbb air ketuban tggl ckit. Kna emergency czer. Moga dipermudahkn urusan bersalin semua mommies.

2y trước

wahhh..bestnya da bersalin..sy due sama ngn sis..tp ank masih selesa dlm perut..skrg da 38 week 3 days😅

Masih menunggu bby keluar awal. Dua 9.3.23 nnti, 🤭 doa kan dipermudahkan yee mommy semuaaa

sy 7/3, dh bsalin 25/2 38w4d.. smoga d prmudahkan smua ibu2 yg bakal bsalin..

2y trước

What did you do utk bersalin awal? Tips pleaseee

Masi mnggu bby nak kluar..9/3.doakn d permudahkan yaa..38w 5d

due sy 7/3.. masih tggu bila baby nak keluar. hihi..

hi, sya 13/03 baru bersalin doa kan sya ye kwn2

semoga dipermudahkan segalanya.. aamiin3 yra

due 6hb 3 saya.. brsalin pd 15hb feb 2023