Due bulan December

Siapa due bulan December. Da ready ke beg utk bwk pegi hospital. Sy nervous nak bersalin. Beberapa minggu je lagi. ?

51 Các câu trả lời

Kalau ikut jangkaan 10/12 tp tarikh tu adalah usia 40 minggu..so tgh tunggu ms nk meletup.. semua beg hospital dh standby dlm kereta... nervous, takut, excited semua bercampur2..skarang dh 38 weeks n first baby...semoga anda semua selamat dan dpt melahirkn anak dgn baik, sihat Dan x ada komplikasi

5y trước

Saya scan smlm 34w 2d brt baby bru 1.9kg..kna tmbh brt skit

Sy pula skrg tengah menunggu bukaan laluan lebih besar.. baru 1cm dari siang tadi, rasanya mcm blum ada perubahan lah sbb xda rasa sakit2 contraction sgt dn xda tanda show yg lebih jelas mcm ktuban pecah atau darah yg byk xda.. lambatnyaaaa

Sy due krismas. Rse nk bsalin awl je xlarat dah tp takotttttttt.. Even ni yg 2nd! Next week nk balik perak adik kawin. Melaka to perak. sempott haha

3y trước

sama lh tarikh due sptut 25/12 tpi baby baby bgi pluang nak smbut ulng thun prkhwinan papa n mamanya 26/12 dan akhirnya baby kluar pda 28/12

Sya.. Tp, sdh masuk wad sdh ...sbb da bercak coklat kluar di pad 24hb 11..ini sdh hri ke3 dlm wad..prt mngeras diserta sakit ...

Brg dah ready masuk dlm kete.. Skrg tggl nak ready fizikal & mental.. Hehe.. Due 15/12, harap x overdue.. Biar cpt dr due date..

Due 14/12..1st baby stlh 8thn menunggu..moga dipermudahkan urusan kite semua ye ibu2..😘

5y trước

Alhamdulillah,semoga semuanya selamat kan..sakit cmne pn hadap jelah..pengalaman baru nnt tu..

Sy pun. Due 17/12, ni sempat lg balik rumah mertua kejap kat kedah. Hrap2 sempat la balik negeri sembilan balik😂

5y trước

Hehe, in sya allah.

Due 5/12. Baby dah kerap mengeras tapi takde tanda apa2 lagi. Hari2 pujuk baby suruh keluar cepat 😜

5y trước

Sye due 6/12.. sme la blm Ada tanda. Just perut jela kejap2 mengeras pstu hilang 😅 Harap2 dlm 2-3 Hari ni bersalin la xlarat dah bwk berat sebenarnya 😌😅

🙋 6/12 nnt.. Beg smua dh stand by dlm kete.. Nurse ckp kpala bby pn dh kt bwh.. Anytime je skg.. Huhu

5y trước

Smoga dipermudahkan utk bsalin.. Amin.. Caiyok²! 💕

30/12 due tp 38w kene serah diri dah... lmbt sgt rse😣sis xlarat dh nk bwk perot beso sgt kali ni😭😭

5y trước

Oo..mcm tu