Pertanyaan

Siapa dkt sni mkn ubat zincofer ubat tmbh darah ... ubat zincofer klinik kerajaan bgi ke atau kne beli sendiri dkt farmasi .... sebab tdi doc suruh sy tukar ubat zincofer tpi sy kne beli sendiri plk dkt farmasi ....

18 Các câu trả lời

Tips elak muntah..mkn zincofer sbelom tdo(after meal) mesti jarak 1atau 2jam..mkn ubt dgn air jus Oren..lepastu terus tdo..memg xkn munth 😁 bole mkn iberet klu xnk zincofer

4y trước

Nurse pun suru minum ngan jus...

Saya pun asal buat appointment farmasi bagi free je..first time je dia bagi folic acid dan vitamin B complex..pastu dia bagi satu jenis ubat je..zincofer..

Biasenye kalau dekt klink desa x de..die akn suh ambil dekt klinik besar..berdekatan. Mcm sy klu zincoffer dekt kk dah hbis..die suh mek dekt poliklinik.

Klu lpas checkup kat kk mmg dy bgi la ubat ape yg perlu tuk bby n mama 😅sy mcm tu laa dy bgitau ape yg bdan kita kurang thwn dy bgi supplement..

Yup!! Me!!! Zincofer by KK jurrrr... Mse 1st trimester je beli acid folic sdiri brand appeton.. Lps tu smua consume yg KK

sy ada maltofer..br mkn sebiji ke dua je..doc suh bhnti sbb feritin tgi..beli sekotak hr tu..ad 28biji lg klu xsilap..

Sy hari ni checkup doktor suh tukar ubat kene mkn ubat zincofer..tp klinik punya

hi awk duduk mana. saya ada ubat tu tak makan sbb tak sesuai. kalau nak blh dtg ambil

5y trước

Haii jgk sis .. sy duduk sabak bernam .. xpe sis ..... hehehe ......

Maybe tak de stok kot kt klinik...slalunya mcm tu le...klu ada stok ada je kena bagi

5y trước

Maybe agak nye .. tu yg doc suruh beli

Biasa klinik bgi...sya pun berklinik desa..bru jak kemarin kena bagi..