Due 17/06/2024

Hi,Assalamualaikum. .siapa due sama dengan saya 17/06/2024 yang dah bersalin. .

4 Các câu trả lời

sma due sis tapi itula baby saya masih sronok dlm perut lagi😂dah puas pujuk berjalan smua..siptom2 contraction pn xde lagi 😅seronok tngk yg lain dh berslin awal😂

1mo trước

Sama lah ingat dpt beranak awal sbb ank 1st prem 🤣 hatni duk buat x mau keluaq pula

Waalaikumsalam.. sama due date.. belom bersalin lagi, baby masih seronok dlm perut.. semoga dipermudahkan urusan kite sume untuk bersalin nanti ☺️

sama due. tp mlm2 kerap mengeras, senak ari2 dan snggugut mild. nmpaknya mlm2 mmg kena standby lebih la😂

1mo trước

melainkan dh ada tanda2, kesihatan ibu dan baby yg tak berapa baik, yg tu mmg kena bsalin awal huhuhu. kerapkn bersenam, mkn benda yg blh melembutkan serviks, bersama suami pun blh jgk cuba utk cepatkan bsalin. lagi pun 37 mggu dh baby dh matured utk lahir🥰

wsalam..mg dpmudahkan segalanya nnti aamiin