38week sekarang

siapa dh 38week masih lagi belum bersalin. senaman bersama semua dh . baby sedap lagi berenang dlm perut ibunyaaa. ade tips tak ? takut terlepas due 😭

5 Các câu trả lời

Saya pun nk masuk 39w takda rasa nk bersalin pun lagi🤣 saya pun risau terlebih tarikh due. Tk tahu nk buat mcm mana

4t trước

kan . saya bersama pun dh . apatah lagi exercise. pujuk pun dh hmm

Ada ms lg sis.. Continue exercise semua tu..sy kuar tepat2 due date 40 mggu

4t trước

tulaaa dh rasa penat nk exercise hari hari. tpi kena buat jgk

Sama saya sis 38week1day . Masih santai diposisi nk pergi healing dulu 😂

4t trước

dia bagi ibu dia mkn sedap sedap dulu. harap mlm ni dh bersalin

awal lagi sis. saya dah 39+5 haha

4t trước

dah pernah try buat mile's circuit? reviews kata jadi. tapi saya baru sudah buat, ada lah contractions sesikit tapi memang seminggu dua ni kejap datang pergi macam tu so tak sure lah actually betul2 membantu ke tak 😅

Chill.. Belum 40w lagi