Bersalin di KPJ

Siapa dekat sini yg pernah bersalin/akan bersalin di KPJ? Boleh share tak total kos bersalin di KPJ hehe

8 Các câu trả lời

pakej maternity utk kpj semua xsama. ikut kpj mna sis nk deliver tu. kalau plan nk deliver di kpj, at least kna ada skali consultation dgn pakar O&G dia ya. sy yg first di kpj selangor 2016 ms tu normal rm3200, dan second di kpj penang 2019 normal rm2888. ni tggu hari utk yg third baby pula di kpj penang, rate masih sama.

1t trước

Puan, ok tak pengalaman bersalin di kpj penang?

ni kpj taiping .sy checkup monthly dkt sni..bersalin nnti pun dkt sni jgk..yg sy suka boleh byr ansuran pakej bersalin tu..kira nnti time nk bersalin dh selesai semua dh duit tu..

3y trước

ye lain sis..bln2 hrga x sama..tgk ubat..klu x de ubat dlm 100 je..klu ada ubt mhal la sikit..

Nie sy ambik kat website KPJ Pasir Gudang.. InsyaAllah planning nak bersalin kat sini 😊

2y trước

betul. yang offer di iklan tu, untuk bersalin je. untuk kos pemeriksaan mmg lain. tp pastikan prepare utk kos czer jugak (kes emergency czer). we'll never know.. anyway, last year sy dikpj PG,dapat free carseat tu.heee. bilik ok, doctors ok, nurses semua ok.

Saya bersalin di KPJ Selangor. 3k+ sbb saya bersalin after working hour(1am). PCR untuk husband rm400.

2y trước

Tak termasuk 2x consultation dgn Dr. PCR test untuk peneman. Charge bersalin after working hour /Public holiday /weekend. Huhu. Kalau tak silap saya laa. Boleh call je KPJ

Kpj mana sis? Kdng2 setiap kpj ada promotion lain2.. Boleh tengok kat fb page kpj mana sis nak bersalin

3y trước

ohh. okey baik. terima kasih ya

Setiap kpj lain lain harga. Boleh google je nak yang mana. Ni kpj tempat saya follow up.

Taksama sis. Kena call tanyaaa.

Nie Pakej Czer