letih tolak tepi smoga diri ni sht selalu🤲🏻💪🏻

siapa dekat sini suri rumah mcm saya ..jaga ank kcik sorang bila suami kerjaa hebatkan kita ..mcm saya ade asma so cpt letih sikit lah ..penat bila saya sesk nafas bab jaga ank xde lah saya tekanan ke apa ok je sbb fikir tu rzki ..korang kalau suri rumah nk happykan diri korng .korang buat apaa ?? saya nk korng komen yg postf bkn komen terpling bgus ok ..#firstmom

15 Các câu trả lời

ye saya pn suri rumah . saya nak happy kn diri saya . saya suka me time .tp me time saya ms anak tido or dia diam tk nangis . sy minum kopi or makan ice cream. tu la me time saya . dapat kejap pn me time ni dh mcm dpt power nap . boleh start blk dh sambung keje jd suri rumah.hahahah