kantung baby

Siapa dekat sini dah 7w tpi scan nmpk kantung n jantung jee,,janin xnmpk lagi...n perut kecikk..tu bolehh dikataknn janin xjdi ke

3 Các câu trả lời

Wow awal awak dapat nampak baby dengan jantung yea biasanya 9w keatas baru nampak..oke macam ni la awak janin usia 7w kecil sangat² memang perut tak nampak paling awal nampak pun 17w 4 bulan lebih.. awak kena banyak membaca tau kalau doc tak cakap baby ada masalah maknanya baby awak tu sihat .. kalau ada jantung janin mesti ada cuma kecil ..fikir positif banyakkan pengetahuan awak nak jadi ibu ..jadi ibu bukan mudah so slow² baca yea ..tahniah sabar yea nanti perut dah besar susah pula nak usung😂😂hari² perut boyot kedepan huhu semoga mudah urusan

Awak perut 6 ke 7 bulan selalu nya baru akan nampak . Melainkan awak kurus keding .

7 weeks tu awal lagi. Jangan risau