1st czer, 2nd normal

Siapa dekat sini anak pertama czer , anak kedua bersalin normal ? Boleh tolong sharekan tips dan pengalaman ?? Anak pertama sy lahir 2019 czer, jadi sy harap sgt anak kedua ni nanti due bulan 9 ni dapat lahir normal 🥺 boleh bantu sy boost up kan confident sy dan hilangkan rasa takut dan ragu2 ni ? Hmm#advicepls #pleasehelp #ingintahu

12 Các câu trả lời

bby no 3 Thun 2023 ..maaf trlupa bgthu bby boy bru 5 bln 17 hri .. alhmdulilah sronok dpt berslin normal ...sis cube inshallah ..

1y trước

amin smogee dipermudhkn rjin kn buat snman jalan mudah dibuka ..dh 37 mggu blh dh buat snman

Saya anak pertama 2021 czer anak 2nd dec 2023 (due date) hmm harap sangat normall. Macamana ya nak tanpa koyak hm