kena cucuk Hari ni oiii ?

Siapa Dah Kena Cucuk Kancing Gigi ? Lenguh x ?? Aduhaiii?#22weeks

42 Các câu trả lời

sy semalam kna cucuk kancing gg..utk 23 week's .smlm cucuk x rasa sakit pn..tapi harini dia punya sakit aduhaii berdenyut2..nk angkat tangan pn rasa lenguh🤣🤣🤣 bertabahlah sb second cucuk next month..😆😆😆

5y trước

klu preg ank sulung mmg 2x suntikn..tapi klu ank ke Dua Dan seterusnya skli ja..

Dah kena, baru semalam kena cucuk kancing gigi, sakit nya kena cucuk jarum tu, ada lenguh2 sikit, mlm2 nk tidur pun sakit nk baring dkt bahu yg kena cucuk tu, xblh sentuh, kalau sentuh mmg terasa sakit, huhu..

5y trước

Kan . Lengoh kan . Nk tdo mmg x slesa .

Kandungan berapa minggu kena inject? Anak yang first checkup kat klinik swasta takde pulak kena inject kancing gigi. Yang ketiga ni baru checkup kat kk. Kandungan da 26minggu.

5y trước

Nurse kk ade bgtahu kalau swasta dia tak sediakan cucuk kancing gigi ni. So beruntung tau sape checkup kk details semua dapat free plk tu 😁😁😁

Doctor x bagitau pun nak kena cucuk kancing gigi.. Terkejut I tadi.. Tiba2 kena bgtau kena cucuk. Dgn keadaan yg x ready ni.. Merelakan diri dicucuk. Sedap jg la..

5y trước

Hahaha..bertabah la mommy . 😅

Baru je kena siang tadi. 30week nak masuk 31week 1st kena cucuk. Ni tak tido sebab tengah tahan sakit tangan rasa nak demam pon ada. Ya Allah 😫😫😫

5y trước

Ohh.. sian nye . Mnta la husband urut2 manja . Mmg lengoh 😥

sy dh kne 2x cucuk..mase prtama tu lenguh n bengkak sdikit..nk tdo pn sakit..dlm 5hari mcm tu br hlg rse sakit..yg ke 2 cucuk xsakit..

5y trước

ha ah sis ..ank first..☺

sy da kne cucuk . ank prtme cucuk 2 kli. alhamdulillah tk skit tk lenguh tpi kawan sy kne smpai dia dmm hahaha.. tgk org jugak kot

5y trước

Lengoh jugak kne . 1week nk ok pn . Adehh .

blum kna inj lg..tp dh blh byangkn dh rsa lenguh tu camne..haha..nsib baik ank 1st je kna 2x inj n ank seterusnya skali je

5y trước

Aah.. ank 1st kne 2x. Perghhh

sy.. 21w.. br kena cucuk smlm. dye punye sakit n lenguh xbole bw bincang.. huhu smlmn tido ngiring kanan je..huhu

5y trước

Tq sharing . Good for mums . Kadang kita kne try jugak petua2 ni kn

Sy bru kne cucuk kali ke2 mgu lps..smpi skrg rse sengal2 lg tgn ni..mse yg 1st dulu rasenye 2-3hari xsakit dah..

5y trước

Aah..anak 1st kene cucuk 2x..anak seterusnye cucuk skali je..