Minta pendapat !

Siapa da pengalaman. Mengandung 2 bulan. Batuk sekali campur rs mcm lelah. Ada petua. ?

1 Trả lời

sy mse preggy ank 1st dulu..alahan batuk dan asma..selalu kena refer doktor pakar..sy dah try mcm2 jenis petua org2 tua bagi still xboleh hilangkan asma tu..tapi kndungan masuk 7months baru ok..asma terus hilang.. dan alhamdullilah bersalin normal(jangkaan doc sy tpksa czser sbb ada asma)..preggy yg second skrg ni, alhamdullilah xde asma even batuk..

5y trước

itulh. doc ckp mcm tu jgk. hilang mugkin lps berank..😅