38 minggu belum bersalin

Siapa belum bersalin lagi..? Macam saya..anak sulung 37 minggu 5 hari..sekarang anak no 2 tak mau keluar2 lagi ni..

38 minggu belum bersalin
9 Các câu trả lời

Saya esok masuk 38mgu. Anak 1st - 36w1d Anak 2nd - 38w Anak 3rd - 37w5d Mungkin die nak pecah rekod abg2 n kakak die...😆 Slalu je cek kalau2 keluar tanda huhu

Sy hari ni genap 39w. Dr smlm ade kua lendir mcm hingus tu sikit2 tp tak de sakit pape pon lagi. Bile la nk bersalin ni. Risau nye hati selagi tak bersalin 😫

3y trước

xlama dh tu sis.. mcm sy hrtu overdue.. mgrib mandi ada kluar lendir mcm putih telur.. malam leaking ketuban..trus pegi hospital

saya pon sama juga 38w belom bersalin juga . anak sulung dulu sehari sebelom due keluar . ni no dua tak tahu lhaa bila nak keluar syok dalam perut

Sama.. 1st keluar 37weeks, ni dah masuk 38 3hr x keluar2.🤣 x sabar nak tahu gender ni

Saya dah 39week 2hari baby masih taknak keluar lagi 😂 lagi 4hari due date 🤭

3y trước

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang . Baby saya masih taknak keluar lagi .

sma dgn sy hri ni gnap 38 minggu bby msi x mo kluar

saya pun 38 minggu jgk..belum bersalin lgi nie..heheh

3y trước

btl...hri2 tertunggu2...dh la ank first..hihi

ada kh ibu yg dah lebih 33 weeks tp masi ambil vaksin

3y trước

sya bru je vaksin tdi 35w 2d 1st dose astrazeneca 2nd dose bln 10 nti, InshaAllah

saya pun 38 minggu 2 hari belum bersalin jgk

3y trước

hari2 tunggu bila nak kluar ni..