I want pregnant

Siapa ade pengalaman miscarriage and berjaya pregnant balik ade tips tak...? Share2 la.. 😁 sy miscarriage 7weeks raya aritu.. Tp sekarang belum rezeki lekat lg.. Teringin sgt nak pregnant balik..#firstmom

21 Các câu trả lời

sy 3x gugur early stage..pastu down sgt.smpai give up nk try lg.then terjumpa 1 produk yg elakkan keguguran.susu preggy love.alhamdullilah sy consume 4 botol.pregnant.now dh 28week.and still consume preggy love.elok utk elak.gugur.

2y trước

alhamdulillah semoga awk dipermudahkan urusan lepas2 ni.. doakan sy juga.. 😊

Jaga diri jaga kesihatan..mkn makanan yg berkhasiat..asid folid teruskan mkn.. jgn stress2, tenang2 shja.. Dan jgn lupa brdoa serta usaha smoga ad rezeki utk pregnant.. insya'Allah ad rezeki lagi.. 😁🤲🏻💪🏻💪🏻

sabar dulu. bagi rahim kuat blik. jgn terlalu dkt. sye misscarriage 2kali dlm masa 2m. sbb nak mengandung sgt punya psl walaupun doktor dah pesan tgu 3-6m dulu. 1st misscarriage 5w 27oct21, 2nd misscarriage 9w 27dec21.

2y trước

atleast tgu 3m dulu. sbb high risk sgt pregnant gugur dkt ni. bkn dkt bdn je. dkt emotion sekali. mcm sye 2 kali misscarriage dlm masa 2m. baru nak rasa okay, then gugur balik, so emotion tu x stabil. baru lps sedih, sedih balik.

saya gugur 2x sebelum ni. then sebelum pegnen kali ke3 ni sy jarakkan 6 bln dulu. skrg 37w. sdg menunggu masa. doakan saya dipermudahkan urusan bersalin. utk sis, semoga dipermudahkan next pregnancy

2y trước

terima kasih.. semoga dipermudahkan urusan awak.. jaga diri😊

saya 3x gugur 11-10 weeks then pregnant lg.. kena jaga mkn sis.. jgn angkat berat.. bersama waktu yg cun.. kerap berdoa smoga kandungan sihat selamat n kuat 😇 yg pnting jgn stress ya

sy pregnnt blik slps sbulan gugur , continue mkn asid folic mcm biasa, minum mamariam dan cek opk . dah tu ada buat air dri doa kesuburan dri ustaz dkt tiktok tu

2y trước

now sy mmg amalkan jus mamariam lps dari gugur tu alhamdulillah period teratur and okay je.. terima kasih share.. insyaAllah ade rezeki nti..

Semoga dipermudahkan. Nk pregnant semula kena ada planning awal. Siapkan diri dgn vitamin dan pemakanan sihat

Try wktu bersama pkul 4-7pg in shaa allah lekat 🥰 sbb time to wktu subur lelaki

Saya. Try consume folic acid 400 mg setiap hari.

Keguguran sbab ape ye masatu? Scan dah nmpak janin ke?

2y trước

complete miscarriage.. bleeding time week 7.. time tu nak last2 puasa.. baby x nmpk lg bile scan.sbb doc kate kecik kena repeat scan 3 mggu lps tu.. pastu x smpai 3 minggu die jatuh sndri. pstu bleeding nak dekat stop seminggu lepas tu kantung jatuh sendri.. xde cuci pape just pantang makan 2 minggu cmtu jla.. then check upt mmg da -ve kire rahim da kosong da.. pstu 2 minggu lps tu terus period.. 😅 sbb nk gugur tu sy pn x pasti . maybe terlasak ke atau puasa sbb sy xde alah apa time tu mcm org x pregnant je tu main buat kerja pape pon..