bibir baby warna hitam

siapa ada pngalaman dimna bibir byi berwarna hitam??skarang bby saya berusia 1 buln 17 hari,lhir ngan cara Lsc fetal distress, tpi masa lahir x menanggis dan di masukkn ke nicu terapi sejuk 72 jam..

bibir baby warna hitam
3 Các câu trả lời

Baby saya pon mcm ni.. doc ckp oksigen tak cukup smp ke muka dia sbb tu bibir hitam.. tapi jangan risau nnt lama2 bibir dia tukar jadi normal

tuelah saya risau sangat,terima kasih ats info sis, lega sikit klo mcm tue,terima kasih sekali lagi yer sis

Hi sis mcm mna perkembangan bby skrg??