jarak 5tahun

Siapa ada pngalaman bersalin jarak 5thun???mcm baby first ka?due date 7.7.2020

86 Các câu trả lời

Ank 1st dgn 2nd jarak 10 thn lbih.delivery normal tp kena vacuum...contraction lama giler..lbih 18jam baru bersalin...

Sy jarak dgn ank ke2 18 tahun... Due date 28/6/2020 inshallah moga Allah permudahkan segalanya tuk kita n baby amin

Sy ank prtama dgn ke 2 jarak 12thun,rse mcm brsalin kali pertama.skrg tgh mngandung ank ke 3,jarak 7 thun dgn yg ke 2.

5y trước

Ooo nk try la.. hihi jamu ape eh

🙋‍♀ anak no. 2 dah 5thn. dah sekolah tabika skrng tgah 🤰38weekss dah dua 05.02.2020 semoga d permudah kan❤

5y trước

🙋Anak no.3 dh 8than.dh sekolah rendah..🤰 15 week..due date 23.07.2020

Ank ke 2 n ke 3 jarak 5 thn...biasa je rasa...ank ke 3 n ke 4 ni jarak 10 thn...br rasa mcm ank first...huhuhu

Sy jarak 15thn. Yg sulung 1st marriage, skrg dh 15thn 💕 Yg kedua 2nd marriage skrg tgh pregnant dh 37weeks 💕

4y trước

Wahhhh😅😅😅😅

Saya anak no 3 tahun 2015..awal 2020 bsalin baby ke-4..wpun mula2 kekok tp ok jer bila da biasakan diri..

Saya... tp sekarang nie dah lepas tarikh due 40 minggu 3 hari... mcm dah bersalin anak pertama dulu...

Ank kedua sy dh 9thn..skrg hamil 35w..25/2 ni kne serah diri..takut nya prsn mcm nk brsalin ank sulong

Saya 🙋🏻‍♀️ anak first 5 tahun this year sekarang mengandung, due hujung bulan 6..tahniah