jarak 5tahun

Siapa ada pngalaman bersalin jarak 5thun???mcm baby first ka?due date 7.7.2020

86 Các câu trả lời

Sy pregnant ank 2nd jarak ngn 1st 10thn...mmg jd mcm pestime...segalanya brbeza😅...lgpn faktor umo msa mngandung pn.main peranan. Sy ank 1st alhamdulillah xde mslh n brsalin normal, ank 2nd sy kena diabetic, fibroid n brsalin awl 38w, kena induce ubat, induce drip last2 kena emergency czer...alhamdulillah dh 15hari dh...even byk kesukaran tp baby kali ni sgt baik, dia tau umi dh lalui mcm2 dr mula pregnant smp dia kuar 😊

5y trước

Sy anak 1st umo 28, anak 2nd ni dh 38, mmg trasa sgt beza 😅...semoga d permudahkan awk n baby 😊

sama la sy ank sulung dh 5 tahun baru mengandung anak kedua. excited tu lain mcm, mcm ank first je. bukan sy je yg excited. anak sulung sy n suami pn suka sgt nak dapat baby ni. tggu lama dh setelah kandungan sebelum ni tk menjadi. barang baby pn dh beli even baru nk masuk 6bulan 🤭, mengandung kali ni lain sgt dgn ank sulung. tp alhamdulillah baby kuat n sihat 💪🏻 due bulan 10/2020 💕

Sy ank no 2 jarak jauh 5 tahun dri ank 1st.. sb girl.. skrg nie hamil no 3 lgi lah jarak jauh dri no 2 hmpir 13 thun jarak nye🤣xthu mcm mne rsa nye.. nie pn dh nk msuk 38 mnggu.. mcm lambt lak nk bersalin.. ermm.. ank dulu2 36 mnggu dh bernk.. myb fktoe umor kot haha.. moga di permudh kn nti..amiin..

Anak sulung lahir pada 05/1/15 selepas 5tahun kawin, yg kedua due inshaAllah pada 15/7/2020 nnti.. semoga kita semua d permudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan ketika melahirkan nnti.. juga buat yg sedang ttc, good luck dan byk kan berdoa serta sntiasa berfikiran positif..😉

Anak no.2 & no.3 jarak 5 tahun..tp bersalin czer..anak no. 3 & no.4 jarak 3 tahun..bersalin normal..skrg pregy anak ke 5..baru 25 weeks..due bulan 9 ni..jarak 6 tahun..harap2 tak lupa la..car2 nak meneran tu hu..hu..takut pun ada kalau fikir sakitnya mcm mana..

Sy jarak 6thn.... Huhu dah la yg 1st czer sbb breech mmg xrasa la contraction. Now dh 36w 4d perut kerap dh ni mengeras xtau la cmne nti klu btol2 time sakit tu.. Yg kali ni pun doc bagi date 20.2 nti masuk OT. Kalau sakit awal.. Awal la masuk OT.

Skrg sy hamil 17 mnggu 3 hari.. sekian lama tidak hamil.. ank pertama leps nikh trus lekt.. kemudian ank ke dua 5 thun bru ada so skrg 12 tahun mnanti alhamdulillah rezeki dri ALLAH.. due date sy buln november 2020 nti.. insyaa allah☺️

anak saya no 4 tahun 2015, sekarang tengah pregnant anak no 5, due dia 20/9/2020. seram jugak, kali ni terasa macam baby first, sbb tetek mula membengkak. pastu muntah2, mmg first time macam ni, sebelum ni takde rasa pun macam tu semua.

sya jarak 11 tahun sis haha beranak tahun lepas anak ke dua. sangat lancar cuma sejam setengah saja dalam labour room. . dri kandungan 6bulan sampai 9bulan sya kerap bjalan pagi.. syukur... mudah dan selamat. baby 3.34kg. normal.

5y trước

Alhamdulillah rezeki lettew kan sis. Insyaallah ameen moga dipermudahkan 😊🌸

Ank slong 2015. .pregnant ke 2 2017. .tp.xde rezeki. .gap lg 2 thunn. .2019 br dpt tahu pregannt blk. .march 2020 InsyaALLAH bkal lahir adk dye. .😍🥰. .2015- 2020. .heheh. .skng kakak da 5tahun. .