Baby IUGR.

Siapa ada pengelaman baby iugr? Memang kena beranak awal atau kena tunggu 1minggu keputusan docter dari pakar ? Baby saya berat tadi 2.35 jer. Risau pulak kalau kena paksa 15/07 ni. Sbb docter suruh standby barang awal2.

5 Các câu trả lời

Saya 14/7 ni 37 week kena induce. Saya baru lps dischrage harini sbb nadi laju dan baby kecik jgk. Ahad ni masuk balik. Tapi plan mcm nak tunggu contraction sendiri, agak² kne marah ke tak haa 😂

baca pasl bby iugr ni risau pula sy. last scan 28w 1.2kg je. skrg dh 34w tah berapa kg tah.. 36w bru scan lgi di kk..

sya anak pertma iugr.. kene berslin awal 37w .. msa baby keluar berat 2.0kg je sis.. kene cocok dexa jgn ckp laa sakit dia..

3mo trước

Tahun 2019 pernah saya kena cucuk dexa sbb paru baby belum mantang. Tapi tak jadi bersalin awal😂

brt bby ok dh tu.moga bby selamat sis

semoga baby selamat