Pregnant selepas ceasar

Siapa ada pengalaman pregnant kembali sebelum setahun selepas ceaser? Risau sebab mcm ada symptom tp takut nak buat test ?

2 Các câu trả lời

Period dah lewat ke awak?

5y trước

Ye, rasa loya pagi, risau dan takut pulak nak ke klinik

I tak pregnant lah baru lepas bersalin sj. Smlm checkup my doctor dah tanya bila u plan next baby. Then i said maybe after 3 years because c-sec. Then she said no..no.. after 2month your c-sec recover sudah. U dah boleh proceed mengandung lepas 1 tahun sudah. Wahh..hati i memg berbunga2, nak mengandung lagi tahun depan I sj share dgn u supaya jgn takut. C-sec tecnology dah moden sekarang.

1y trước

boleh Saya tahu possible untuk lahir normal untuk anak no 2 Tak?