assalamualaikum

Siapa Ada pengalaman MCM saya please komgsiiii Saya dah 28 weeks tapi sejak pregnant bayi saya hanya buat tendangan halus sahaja... Sellu cek Dr sampai buat scan detail...semua sihat..normal Ka ya .risau sgt

1 Trả lời

Maybe belum lagi . Baby punya tendangan tu akan mula dari slow makin lama makin kuat . Ikut perkembangan tumbesaran dia macam muscle dia apa semua . Bila muscle makin kuat , tendangan pun akan makin kuat . Kalau awak ada guna app untuk pregnancy selalu nya dia akan bagi tahu perkembangan baby