Mohon mommy dalam nie dapat jawab

Siapa ada pengalaman masa preggy dia ada kencing manis ? Lepas korang minum air gula berapa bacaan korang ? Apa patut buat untuk turun kan bacaan ?

2 Các câu trả lời

saya tak kene macam awak tu .. dan mungkin saya tak perlu minum air gula tu dok ckp .. since saya sgt eat clean sebelum hamil lagi .. jd lebih mudah permakanan sepanjang kehamilan saya .. nasi sy tukar beras perang .. ayam / ikan bakar , atau masak rebus , sayuran hijau .. buahan .. air manis xd .. mmg kene jaga permakanan setiap mase

Seblum 4.5 selepas minum 8.2.kena buat bsp 2 kali smnggu smpai la nk bslin,jmpe pakar pmakanan.Kena kawal makan manis2 klau boleh jgn ambil.