clear blur boleh bertukar result ke ?

hi , siapa ada pengalaman guna clear blue yang jalur tu ? before ni saya guna kalau negetive akan kekal negetive. tapi baru baru ni saya ada test , negetive tapi saya tak buang. bila nak buang lepastu resultnya positive. sesiapa ada pengalaman ?

2 Các câu trả lời

sy ad pengalaman yg sama...tp garisan positif tu samar sngt...nnti awk test lg next 3 days..sy test next 3 days positif

result yang dah melebihi masa dikira invalid. kalau awak waswas, lagi seminggu dua repeat test.